Prisbelönta humorpodden kommer till Göteborg

I maj kommer den hyllade podden ”No Such Thing As A Fish” till Stockholm och Göteborg med showen ”In No Particular Order”. Med över 1,5 miljon nedladdningar varje vecka är den älskad av både lyssnare och kritiker.

”No Such Thing As A Fish” startades av ett gäng researchers för BBC:s populära humorprogram ”QI” (Quite Interesting) som insåg hur många roliga fakta som aldrig kom till användning i programmet.

– Vi bestämde oss helt enkelt för att samlas runt en mikrofon varje vecka och dela med oss av våra egna favoritfakta som vi hade hittat under veckan, berättar Dan Schreiber, en av "fiskarna".

Podden var en av de tio mest nedladdade på Itunes 2016 och 2017 och har belönats med det brittiska humorpriset Chortle Award två gånger. I scenshowen, som nu kommer till Sverige för första gången, samlas de mest bisarra fakta och skrönor som gänget hittat under sitt arbete. Showen har blivit en framgång och satts upp för utsålda hus i Londons West End och operahuset i Sydney.

Den 21 maj kan man se BBC:s roliga faktanissar på Lorensbergsteatern i Göteborg. Biljetterna släpps den 21 februari klockan 10.