Henrik Schyfferts uppskattade show förlängs med 30-talet nya datum. Foto: Pressbild Henrik Schyfferts uppskattade show förlängs med 30-talet nya datum. Foto: Pressbild

Schyfferts standup-turné förlängs till 2025 – kommer till Göteborg

Efter att ha spelat för fulla hus under stora delar av 2024 förlängs nu Henrik Schyfferts standup-turné Schyffert Forever med 30-talet shower i både Sverige och Finland. 

Henrik Schyfferts nya standup-show startade under våren 2024 och var planerad att pågå till och med november – men efter utsålda hus och lovord från både publik och recensenter står det nu klart att showen förlängs med datum i både Sverige och Finland. Vårturnén inleds med två shower på Lisebergsteatern i Göteborg den 17 och 18 januari.

Henrik Schyffert är en av Sveriges mest väletablerade komiker, med succéer som Hassan och Killinggänget samt flertalet standup-shower. I Schyffert Forever försöker han enligt egen utsago reda ut varför han är så avundsjuk på Bianca Ingrosso, varför han hatar förstagångsföräldrar och hur han blev borgare när han insåg att man kan få all glass själv.

“Fellow Kids! Pappa Schyffert gör en SISTA sväng med den här showen i vår och sen är det slut”, hälsar Henrik Schyffert på Instagram.

Information
  • Datum
    17 jan. 2025 och 18 jan. 2025
  • 17 jan. (fredag) Nästa tillfälle