Välkomna till WhatsupGbg

Idag lanserar vi WhatsupGbg.se! Konceptet finns sedan tidigare i Stockholm, Uppsala och Malmö. Nu fortsätter vi vår expansion med Sveriges framsida Göteborg.

WhatsupGbg finns här för dig som vill hitta restauranger, shopping, caféer, inredningsbutiker och många andra ställen. Vi finns också här för dig som vill veta vad som händer i stan. Vi skriver alltså om vad som finns och vad som händer, aldrig om vad som har hänt. Vi är breda i vår målgrupp men vi publicerar inte allt. Vi vill sålla bort det ointressanta och visa er det kvalitativa. Har vi missat saker är vi otroligt tacksamma om ni tipsar oss via Tipsa. Våra artiklar är ofta informativa, men blandas inte sällan upp med personliga åsikter för att sätta lite färg på texterna.

WhatsupGbg är en positiv sida. En guidesajt där vi tipsar, inte varnar. Vi tycker om att ha en positiv ton, eller åtminstone neutral. Vi kommer aldrig att såga. Är ni ute efter sådan typ av journalistik är ni tyvärr på fel ställe. "Men om ni skriver om en restaurang som har dålig mat då, kommer ni skriva att den är bra?" - Självklart inte. Vi försöker fokusera på det som är bra hos ett ställe eller i en händelse. Och finns det bara dåliga saker att skriva kommer vi inte att skriva om det över huvud taget, för då är det inte värt att tipsa om. Vi vill, som nämnt i stycket ovan, visa er den kvalitativa sidan av Göteborg.

Om man bortser från innehållet och tittar på hemsidans uppbyggnad har vi satsat på framförallt enkelhet. Det ska gå snabbt och smidigt för dig att använda WhatsupGbg och ta del av innehållet. Är det något du inte förstår eller tycker fungerar dåligt tar du kontakt med oss via Kontakt. Vi tar åt oss och uppskattar det. Det gör oss bättre!

En del saker är inte klara än. Exempelvis har vi inte hunnit skriva om alla ställen som är värda det, långt ifrån om vi ska vara ärliga. Det tillkommer ställen varje dag och vi kommer att addera de kategorier under sommaren. Tipsa oss gärna om ställen via länken ovan.

Enjoy!