Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Frisörkällaren

5,0
1 recension
Frisörkällaren

Sju tjejer och lika många glada ansikten. Till Frisörkällaren går man lika mycket för salongens expertis som för de antalet leenden som ett besök bjuder på.

Bland de som klipper sig på Frisörkällaren hittar du bland andra Olle 45 år, Gun-Britt snart 70, Amanda, fem och ett halvt, Anders, 22 år och Sofia, strax fyllda 30. Ett mycket blandat klientel alltså, vilket säger något om tjejernas vana med sax och kam. Stjärnan på hårhimlen stavas på Konvaljegatan färgning. Här arbetar man bara med ammoniakfri färg, vilket känns tryggt för oss som färgar håret regelbundet. Därtill det gamla hederliga utbudet av klippningar, permanenter, ögonbrynsfärgning och -noppning.
Användarbilder på Frisörkällaren

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
24 aug 2018

Alla kvinnor kan klippa mitt hår men även om jag vill ha en specifik frisör så är det aldrig problem med tider! Prisvärt, fräscht och bra personal. Lätt med parkering också. Rekommenderar verkligen detta ställe!