Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Barley's Food Factory

5,0 • 1 recension
Barley's Food Factory

Hos burgarstället Barley's Food Factory, beläget i Kvilleområdet, flippas det burgare och mixas det maffiga shakes i streetig miljö. Maten, som serveras på rostfria brickor à la amerikansk diner, kommer både i kött- och veganvänliga alternativ. I baren hittas flertalet mikrobryggerier representerade, samt cocktails och vin på glas.

Kville levererar det ena schyssta stället efter det andra. Hos Barley's har man valt att fokusera på en USA-influerad street food-meny extra allt. Medan menyn fokuserar på amerikanska burgarfavoriter bjuder råvarorna på svensk Krav-märkning, vilket även gäller en hel del av dryckerna.

Förutom att erbjuda chunky burgare och öl från en mängd olika mikrobryggerier, är stället även känt som ett alternativt galleri för oetablerade men lovande konstnärer och fotografer. Bilderna byts ut regelbundet, och blir du sugen på ett av verken kan du köpa det på plats.

Menyns burgarfokus funkar lika bra för både köttälskare och veganvänner, och här finns det ett flertal vegetariska och veganska burgare samt tillbehör. Skulle du ha plats för något sött efter maten är shakesen omtyckta både bland barn och vuxna. Varför inte spetsa shaken för en mer mogen dessert? Även shakesen funkar för vegan-vännen.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
13 maj 2017

Stans bästa burgare