För företag

Lägg till verksamhet

Saknar ni er verksamhet på Thatsup? Här kan ni lägga till den.

Redigera er verksamhet

Har ni hittat felaktigheter på sidan om er verksamhet på Thatsup? På sidan om er verksamhet finns knappen ”Föreslå ändringar". Klicka där för att ändra sådant som inte stämmer. Om ni har problem, kontakta oss.

Tipsa oss om event

Har ni ett event, en nyöppning eller liknande som ni vill tipsa vår redaktion om? Det bästa sättet är att lägga till det här, men det går också bra att kontakta oss.

Vill ni synas mer?

Är ni en lokal verksamhet, som t.ex. en restaurang, ett hotell, en frisör eller flyttfirma, så kommer Thatsup Premium att passa er perfekt. Läs mer om Thatsup Premium här. Är ni mer intresserade av klassisk annonsering, eller andra typer av samarbeten, skicka ett mail till [email protected] så kommer vi med ett förslag.

Är ni i behov av en hemsida?

Thatsup Web är en oslagbar produkt särskilt framtagen för restauranger, frisörer och andra typer av lokala verksamheter. Slipp huvudvärken med allt vad hemsida heter och lämna över ansvaret till oss, samtidigt som ni säkerställer att ni har en hemsida som ligger i framkant för branschen. Läs mer specifikt om hemsidor för restauranger och hemsidor för frisörer, eller läs mer om Thatsup Web som helhet.

Behöver ni hjälp med foto eller video?

Ni har säkert sett våra fina bilder och videos på Thatsup och i våra kunders kanaler. Vi har plåtat tusentals lokala verksamheter sedan 2008, och där är vi riktigt vassa. Interiör, arkitektur, mat, dryck, porträtt och action är några av våra främsta områden. Självklart kan vi hjälpa även er, kolla här.