Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Öka er försĂ€ljning med

  • 500.000 unika besökare
  • Direkt resultat
  • Ingen bindningstid

Thatsup Àr Sveriges största krog- och nöjesguide med över en halv miljon unika besökare varje mÄnad. Det Àr inte heller vilka besökare som helst. Det Àr folk som aktivt letar efter olika typer av lokala verksamheter. Vad som gjort oss unika Àr vÄrt sÀtt att guida besökare frÄn att lÀsa pÄ Thatsup, till att besöka er verksamhet.

Vi jobbar med de flesta av stans populÀra stÀllen, i dagslÀget nÀstan 500 st. AlltifrÄn hotell, restauranger och festlokaler till caféer, frisörer och tatuerare.

Ett normalt samarbete brukar börja med att vi skickar ut en av vÄra fotografer som tar snygga bilder av er verksamhet. VÄra redaktörer skriver presentationsmaterial och sen börjar vi driva gÀster/kunder. Det ger ett direkt resultat, frÄn dag ett. Efter 2-3 mÄnader ses vi igen och följer upp resultatet. Vi Àr vÀldigt resultatinriktade och mÀter allt. Vi gillar att nörda ned oss i statistik. SjÀlvklart binder vi inte upp er.

Hör av dig direkt till nÄgon av vÄra medarbetare

Fredric Engelbrecht
Försäljningschef
Fredric Engelbrecht

073-324 23 26
Carolina Baldal
Redaktör Göteborg
Carolina Baldal
Elin Ekman
Account Manager
Elin Ekman

076-024 40 41

Är du intresserad av att anlita oss?

Fyll i formulÀret nedan sÄ kontaktar vi dig snarast!

Fredrik Rollman

Behöver du en hemsida?

Det har aldrig varit enklare att skaffa en hemsida. Thatsup levererar fÀrdiga hemsidor anpassade för lokala verksamheter pÄ rekordtid.

  • Ingen uppstartskostnad
  • Ingen bindningstid
  • Dedikerad kontaktperson
LĂ€s mer