Öka er försäljning med

  • 500.000 unika besökare
  • Direkt resultat
  • Ingen bindningstid

Thatsup är Sveriges största krog- och nöjesguide med över en halv miljon unika besökare varje månad. Det är inte heller vilka besökare som helst. Det är folk som aktivt letar efter olika typer av lokala verksamheter. Vad som gjort oss unika är vårt sätt att guida besökare från att läsa på Thatsup, till att besöka er verksamhet.

Vi jobbar med de flesta av stans populära ställen, i dagsläget nästan 500 st. Alltifrån hotell, restauranger och festlokaler till caféer, frisörer och tatuerare.

Ett normalt samarbete brukar börja med att vi skickar ut en av våra fotografer som tar snygga bilder av er verksamhet. Våra redaktörer skriver presentationsmaterial och sen börjar vi driva gäster/kunder. Det ger ett direkt resultat, från dag ett. Efter 2-3 månader ses vi igen och följer upp resultatet. Vi är väldigt resultatinriktade och mäter allt. Vi gillar att nörda ned oss i statistik. Självklart binder vi inte upp er.

Hör av dig direkt till någon av våra medarbetare

Carolina Baldal
Account Manager (Gothenburg)
Carolina Baldal

076-267 59 15
Elin Ekman
Account Manager
Elin Ekman

076-024 40 41
Fredric Engelbrecht
Head of sales
Fredric Engelbrecht

073-324 23 26

Är du intresserad av att anlita oss?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig snarast!

Fredrik Rollman

Behöver du en hemsida?

Det har aldrig varit enklare att skaffa en hemsida. Thatsup levererar färdiga hemsidor anpassade för lokala verksamheter på rekordtid.

  • Ingen uppstartskostnad
  • Ingen bindningstid
  • Dedikerad kontaktperson
Läs mer