Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Öka er försĂ€ljning med restaurangfoto frĂ„n Thatsup

  • FĂ„ fler gĂ€ster
  • Högsta kvalitĂ©
  • PrisvĂ€rt
     

Faktum Ă€r att bra bilder Ă€r det som konverterar absolut mest gĂ€ster efter personliga rekommendationer. Ni har sĂ€kert sjĂ€lva varit med om att man kollar ett stĂ€lles hemsida innan man bestĂ€mmer sig för att boka eller inte. Man kollar runt pĂ„ hemsidan, kikar igenom menyn osv. Men allra viktigast Ă€r bra bildmaterial. ”En bild sĂ€ger mer Ă€n tusen ord”. Det Ă€r faktiskt sĂ„!

Thatsup Àr Sveriges största krog- och nöjesguide. Sedan 2008 har vi plÄtat lokala verksamheter, och i synnerhet restauranger.

Vi börjar faktiskt nÀrma oss 10 000 plÄtningar. VÄr chefsfotograf, Fredrik Rollman, har varit med oss sedan 2009. Det Àr han som skapat vÄrt bildsprÄk, som Àr en stor anledning till att vi har blivit sÄ pass framgÄngsrika som guide.

Vill man vara extra ambitiös gör man Àven en video, men det Àr inget mÄste. Vi Àr lyhörda för era behov. SjÀlvklart gör vi Àven andra fotojobb sÄ som hotell, frisörsalonger, aktiviteter mm.

Vanliga frÄgor

Vad kostar det?

Det beror helt pÄ vad ni Àr ute efter, men frÄn ca 5 000 kr och uppÄt. Det gÄr definitivt att hitta billigare fotografer, men nÀr det kommer till pris i kombination med kvalitet sÄ Àr vi svÄrslagna.

Hur lÄng tid tar det?

Det beror pÄ jobbets omfattning, men rÀkna med Ätminstone 2 timmar.

KrÀvs det nÄgot frÄn vÄr sida?

Om vi ska fota interiören sÄ vill vi att lokalen Àr i ordning för plÄtning nÀr vi kommer. Ska vi fota mat sÄ behöver en kock vara pÄ plats och laga de rÀtter som ska fotas.

Hur mycket plats behöver ni?

Vi anpassar oss efter er.

VĂ„ra fotografer

Är du intresserad av att anlita oss?

Fyll i formulÀret nedan sÄ kontaktar vi dig snarast!

Fredrik Rollman

Behöver du en hemsida?

Det har aldrig varit enklare att skaffa en hemsida. Thatsup levererar fÀrdiga hemsidor anpassade för lokala verksamheter pÄ rekordtid.

  • Ingen uppstartskostnad
  • Ingen bindningstid
  • Dedikerad kontaktperson
LĂ€s mer