Öka er försäljning med restaurangfoto från Thatsup

  • Få fler gäster
  • Högsta kvalité
  • Prisvärt
     

Faktum är att bra bilder är det som konverterar absolut mest gäster efter personliga rekommendationer. Ni har säkert själva varit med om att man kollar ett ställes hemsida innan man bestämmer sig för att boka eller inte. Man kollar runt på hemsidan, kikar igenom menyn osv. Men allra viktigast är bra bildmaterial. ”En bild säger mer än tusen ord”. Det är faktiskt så!

Thatsup är Sveriges största krog- och nöjesguide. Sedan 2008 har vi plåtat lokala verksamheter, och i synnerhet restauranger.

Vi börjar faktiskt närma oss 10 000 plåtningar. Vår chefsfotograf, Fredrik Rollman, har varit med oss sedan 2009. Det är han som skapat vårt bildspråk, som är en stor anledning till att vi har blivit så pass framgångsrika som guide.

Vill man vara extra ambitiös gör man även en video, men det är inget måste. Vi är lyhörda för era behov. Självklart gör vi även andra fotojobb så som hotell, frisörsalonger, aktiviteter mm.

Vanliga frågor

Vad kostar det?

Det beror helt på vad ni är ute efter, men från ca 5 000 kr och uppåt. Det går definitivt att hitta billigare fotografer, men när det kommer till pris i kombination med kvalitet så är vi svårslagna.

Hur lång tid tar det?

Det beror på jobbets omfattning, men räkna med åtminstone 2 timmar.

Krävs det något från vår sida?

Om vi ska fota interiören så vill vi att lokalen är i ordning för plåtning när vi kommer. Ska vi fota mat så behöver en kock vara på plats och laga de rätter som ska fotas.

Hur mycket plats behöver ni?

Vi anpassar oss efter er.

Våra fotografer

Är du intresserad av att anlita oss?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig snarast!

Fredrik Rollman

Behöver du en hemsida?

Det har aldrig varit enklare att skaffa en hemsida. Thatsup levererar färdiga hemsidor anpassade för lokala verksamheter på rekordtid.

  • Ingen uppstartskostnad
  • Ingen bindningstid
  • Dedikerad kontaktperson
Läs mer