Majstre Restaurang Bar & Café

0,0
0 betyg
Redigera Majstre Restaurang Bar & Café

Intill Hoburgen på Gotlands södra udde tronar före detta Majstregården, som numera är förvandlad till restaurangen, baren och caféet Majstre. Här kan man äta, fika och dricka drinkar med havet och den storslagna naturen som kuliss.

Majstre stoltserar med ett av Gotlands mest folkkära lägen på öns sydspets. Här låg tidigare kultstället Majstregården, men år 2020 renoverades detta från grunden och bytte namn till Majstre. Resultatet är en uppdaterad restaurang som stoltserar med en ljus matsal, en bar, ett café och stora uteserveringar där gränsen mellan inne och ute har suddats ut. Som gäst har man utsikt över havet och naturen både från uteserveringarna och genom restaurangens panoramafönster. Kvällstid kan man även beskåda solnedgången över vattnet.

Till Majstre kan man komma för att äta både lunch och middag. Kökschefen Niclas Wallberg, som bland annat har drivit Svartsö krog, har skapat en meny med omtyckta klassiker och lite mer oväntade inslag som ska lyfta smakupplevelsen. Tanken är att i så stor utsträckning som möjligt använda sig av gotländska råvaror. Den som är sugen på fika kan istället besöka caféet, som serverar bullar, kakor och bröd från hantverksbageriet Bakverket. Här finns även mjukglass och kulglass, samt räkmackor och vegobaguetter för den som är hungrig.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Majstre Restaurang Bar & Café!

Användarbilder på Majstre Restaurang Bar & Café Visa alla

  • Lägg till bild