Sköna Hem gjorde ett fint reportage hemma hos modeskaparen Malene Birger i Köpenhamns gamla varvsområde. Jag fastnade direkt för de dämpade färgerna och studiokänslan blandat med alla vackra små föremål. Inget har kommit dit av slumpen utan är noga utvalt. Bilderna nedan är lånade från Sköna Hem där ni kan läsa mer.

Jag gillar att arbetsrummet har de två stora bordslamporna istället för en stark skrivbordslampa. De stoppade stolarna och tavlorna med fotografier av bla Picasso och Marilyn Monroe, gömmer datorn så att man inte får känslan av ett skrivbord. Jag som ni märker inte överförtjust i skrivbord men jobbar på det..

Behövs inte så många ord här för att beskriva dessa drömstilleben som kan förvandla vilken lägenhet som helst till ett glamouröst hem värdigt en äkta fashionista. Dior och Chanel, är det bara jag som tänker på SATC?

En krokodilnecessär, en madonnafigur och en liten tovig hund på ett silverfat? Fint! Jag tittar mig omkring här hemma..vill göra likadant..jag har en liten julgris i trä som jag glömt plocka bort, kanske kan bygga utifrån den..

Här sover ett modeorakel gott. Sängar skall vara fluffiga så köp bara täcken, kuddar, madrasser och överkast som ger volym. Det finns ju tjockare täcken som inte är så varma så att man kan ha dem när det börjar bli sommar. Tyvärr är den lille vite på sängen inte en riktig..


Skriv en kommentar

Vilket ljust och härligt sovrum!

Jättefint hem med massor av inspiration. Trevlig blogg du har! :)

Erika N.
· Svar till Kristina - www.kixkoll.blogg.se

Tack så mycket :)

Vad snyggt att samla tavlorna på två tavellister! Kram Sandra - inspireramera.se

Gillade verkligen arbetsrummet!! Tack för bästa inlägget hittills i en annars mkt bra blogg. Ska försöka titta in så ofta jag kan och kommer ihåg.

Erika N.
· Svar till Anonym

Kul, välkommen tillbaka :)

Håller med "Anonym" Bästa inlägget hittills. Oj vad inspirerande!! Jag köper allt rakt av!!

Kram!

wow....sååå snyggt.....

Det här kan vara den snyggaste bloggen jag sett! Återkommer!

Erika N.
· Svar till Anonym

Å vad roligt! Tusen tack :)

jättefint!

Kommentera