I höstas listade Trendgruppens Stefan Nilsson de viktigaste trenderna inför 2011. Det är alltid lite kul att checka av några månader in i året och se om det man siat slår in. Vad säger ni, har ni sett uttryck från trenderna nedan?

Kommer ni ihåg "Falcon Crest"? 80-talsserien som visade upp flamingos, asymetriska mönster mm i överflöd. Leta upp klipp och bilder från serien och inspireras.

Falcon Crest


Poolen i centrum. Poolparty och umgänge runt poolen kommer tillbaka stort. Ingen trädgård är för liten för en egen pool :) Vi kommer se dem allt mer i stylade inredningsreportage mm.

Poolen i centrum

Ska ni bara komma ihåg en färg inför våren så är det gult! Färgen kommer stort både inom inredning och mode.

Trollsta från IKEA


Kitschen gifter sig med designen i år och får en accepterad plats i våra hem. Vi målar gamla antika möbler chockrosa utan att någon höjer på ögonbrynen.

Ett rosa gökur kanske?


Förstår du inte ironi så är du illa ute i år designmässigt. En porslinsgrupp med mamma, pappa, barn i kärnfamiljsanda på designerhyllan uttrycker ironi och väcker samhällsfrågor.

2011 är året då du utmanar dig själv och är modig och djärv i din inredning. Just mod är en trend och den som vågar vara annorlunda tar hem första priset.

Skriv en kommentar