Hej på er! Jag har haft världens roligaste helg :) I lördags plingade det på dörren och utanför låg ett paket med instruktioner om tid och plats och en dräkt som jag skulle ha på mig under hela dagen. När jag kom hem till min syster i Hammarby Sjöstad möttes jag av alla mina goa vänner och fick champagnefrukost innan vi åkte iväg för att sumobrottas, riktigt roligt! Efter det fick jag springa en bit i Stockholm Marathon och sedan raskt vidare för lite Poledancing på Östermalm. Vi avslutade med middag och Cafe Opera innan den blivande bruden åkte hem för lite skönhetssömn, trött och lycklig. Min vän Tess hade med sig en present i form av den fina lampfoten på bilden nedan. Nu ska jag ut och leta en fin skärm till den. Tror det kommer bli en svart med guldig insida, vad tror ni om det?

Skriv en kommentar

Det kan bli jättefint med en sådan skärm. Tänk att nu kommer de här lampfötterna tillbaka. Jag har en i brons från början av 70-talet :)

Det måste ha varit en fantastisk dag!

Det blir jättefint! Eller så kollar du in watt och vekes lampskärm i veckat silke. Vit, brun eller svart vore snyggt www.wattveke.se/lampshades/floor-lampshades/ina-50-handsydd-plisse-svart.html. Jag köpte min på Stalands. Jättefint ljus blir det :) Kram

Det var så kul i lördags:) kram

Kommentera