Idag har jag monterat upp världens finaste spegel Hönefoss från IKEA. Det är kopparfärgade, sexkantiga bitar som man fäster i den form man önskar. Jag satte mina tillsammans med två lampetter som jag fyndat hos Milda Matilda på Södermalm. Köpte dem när vi bodde något kvarter bort men det är först nu efter flytten som de hittat sin plats. I ett paket Hönefoss finns det två nyanser, en i koppar och en lite mer rökfärgad. Jag ville bara ha koppar så det gick åt tre paket till min spegel. Måste skryta lite om att jag fäste upp den helt utan att mäta eller rita. Har ett ögonmått som inte är av denna världen! De spegelbitar jag inte använde är perfekta för att piffa upp en dukning eller ett stilleben med, eller som underlägg till krukor och vaser.

Servett från Duni´s nya serie som är framtagen tillsammans med olika kända designers. Först ut är finska designgruppen Vallila som designat tio serier servetter för Duni. 

Skriv en kommentar

Din spegelvägg ser trevlig ut. Snygga lampetter.

Får jag fråga hur du lyckades montera ihop spegeln? Köpte den idag och förstår inte hur man ska få ihop den och upp på väggen. Tack för fin inspiration!

Erika N.
· Svar till Linda

Hej! Ja du jag la ut den på golvet som jag ville ha den och markerade höjden på väggen, sedan körde jag på ögonmått, läskigt :)

Hej! Har du några extra speglar? Köper jag gärna dem.

Hej! Detta inlägg är länge sen men jag undrar om du har några extra honefoss speglar. Isf vill jag gärna köpa dem. Tack på förhand.

Kommentera