Jag surfar runt och letar färdigsydda gardiner till vår lägenhet. Vill att de ska vara lite tyngre och inte släppa igenom så mycket ljus. IKEAs Sanela ligger bra till även om jag inte är överförtjust i öljetter. Tyget är väldigt fint och faller snyggt, blir lite hotellkänsla med dem. Svårast blir att välja färg. Ska man safea med grått eller köra på lite turkost.. 

Skriv en kommentar

Till sovrummet kanske turkost?

Erika N.
· Svar till Johanna

Varför inte :)

Jag har både de grå och de turkosa. Superfina! Men vill man ha lite mörkare när de är fördragna är de gråa bäst. Släpper inte igenom mycket ljus alls. De blir inte som mörkläggning men är ett väldigt bra komplement till t ex persienner. De är också väldigt fina tillsammans om man vill köra dubbelt med två på varje sida.

Erika N.
· Svar till Isabel

Tack för tipset :)

Lustigt, för jag tänkte att de är fina fast jag gillar inte öljetter... sedan såg jag att du skrivit något sådant. Samma sak med inlägget om spegelbyrån... Är den snygg och cool, eller lite smaklös? Jag vet inte riktigt vad jag tycker om den. Kul att läsa din blogg, det är den enda som går i min smak. Alla andra har ju lantligt och romantiskt känns det som. Jag vill ha glamour! :D

Erika N.
· Svar till Stina

Hej Stina! Å vad roligt att du gillar den, tack :)

Finns utan öljetter också

Kommentera