Pontén spelade verkligen bortamatch idag. Lite roligt att han ändå dök upp på Dreamhack. Någon kastade en tomat på honom (dumt, varit godare att äta den) och buade lite. Det där måste nog ha varit världsrekord i att pinka i motvind.

Det är lite oroväckande att de inte förstår att det inte går att bromsa nu. Hade industrin varit först ut med att nyttja nätet hade fildelningen inte varit så gigantisk som den är idag. Dessutom har Ipred varit verkningslös enligt nya rapporter. Nu är trafiken på nätet igång igen. Folk är tillbaks igen och delar med sig. Skönt.

Ännu mer oroväckande är att nu ska tydligen begreppet "öppenhet" utredas. På nätet nu alltså. Vad är öppenhet? Jisses... det där låter inte bra. Idioterna kommer med all sannolikhet komma fram till något totalt korkat. Som vanligt med andra ord... inget nytt under solen där inte. MEN... de ju komma fram till att:

"Öppenhet är att genom övervakning på nätet surfa runt VAR man vill. Bara man är övervakad."

Sedan kan regeringen stolt gå ut att säga att de jobbar för ett "öppet" Internet. Låter det idiotiskt? Tja... JAG hade inte blivit förvånad om de valt den vägen.



SVD - DN - DN - AB - DN - DN -

Skriv en kommentar

Säga vad man vill om Ponten men självbevarelsedrift tycks han inte veta vad det är.

Nu väntar vi bara på att Ponten ska gråta ut i kvällspressen (än en gång) om hur hemska och oförstående dom på Dreamhack är..

Det är väl bättre att de utreder det, än att de inte behandlar ämnet alls. Eller?

Pezster 
· Svar till Daniel

Begreppet "öppenhet"? Ja... tyck du det. Jag tycker det är löjligt.

Kommentera