Vi har ett forum här på Whatsupssthlm.se där vi luftar saker. Kreativa idéer föds, slaktas, uppmuntras eller så är det bara lite kärleksfull mobbing mellan oss som utspelar sig.

Ibland haglar drygheterna... och med just det i åtanke... bara måste jag visa ett litet uttdrag från gårdagens händelser i forumet...

Det här kan vara ett rekord i dryghet faktiskt när Fredrik här på Whatsup får dryghetsflipp och ångar på så det ryker... Bakgrunden till nedanstående är alltså att ibland laddas inte vissa bilder på Whatsupsthlm. Fredrik säger att det nog beror på att olika formateringar... tja... sedan började det hela... (läs nedifrån och upp i bilden nedan).

 

 

Hahahahaha... man måste bara gilla Adam och Fredriks inlägg i vårt bloggforum. Det hela avslutades snyggt dock. Vi gillar varandra starkt på Whatsup. Tro inget annat.

 

Läs nedifrån och upp :D detta avslutade "debatten" :D

 

Man kan liksom inte ha tråkigt här... inte ens om man försöker. Sjukt bra. Sorry för bloggen killar... men det är helt enkelt för jävla bra för hållas internt.

 

Skriv en kommentar

Hahaha, sånt ser man bara på bash.org etc. :D

Pezster 
· Svar till kodolf

Man hade kunnat ge ut en bok om vad som händer i forumen bakom Whatsupsthlm... blir väl så när man samlar massor av genier på ett ställe antar jag ;)
Hahaha... ödmjukhet? Va? Aldrig hört talas om det.

"Antagligen började det med att du opererade fast tummen mitt på handflatan" Hahaha. Den kommer jag nog få användning för inom en snar framtid.

Jag ville kommentera i den tråden när de kom igång på allvar men jag vågade inte riktigt, haha...

Pezster 
· Svar till Özgür Kurtoglu (www.whatsupsthlm.se/worldsapart)

Hahaha... eller hur. Man vill liksom inte klämma in sig i skottlossningen:D

Kommentera