Hysterin runt vaccinet fortsätter. Helt sanslöst vad media spinner på om vaccinationerna. Aftonbladet har en artikel om en skola vars elever minsann har hämtats av ambulans efter att ha fått sprutan. Deras kommentar till AB:

"Skolöverläkaren Margareta Bondestam vill också påpeka att det är viktigt att inte göra så stor sak av vaccinbiverkningarna.

– Risken är att det blir upphaussat, vilket kan leda till att eleverna inte vågar ta vaccinet, säger Margareta Bondestam."

Hmm... vad sa du nu Margareta? Risk för att det blir upphaussat? Jaha ja... och det vill du inte? Smart drag att göra en nyhet i AB av det hela då med rubriken "Elever utslagna efter influensavaccin". Det bidrar säkert inte till paniken. Inte alls. Nejdå.



Skriv en kommentar

"ftersom sjuksköterskorna inte har tid att själva ta eleverna till sjukhus har de fått uppmaningen att ringa ambulans om eleverna blir dåliga."
Det är ju fint! Så istället för att ungen med lite yrsel och illamående går och kollar med syster, och eventuellt blir kört till sjukan av henne, eller av föräldrarna, så ringer man en ambulans och sätter 3-4 pers i arbete istället.
Dessutom belaster m... Visa hela »

Jag kommer aldrig att fatta varför de skickades iväg med ambulans om det nu "bara var lite yrsel och illamående". Som privatperson ska du ha antingen en jävla tur eller vara vääääldigt dålig för att ambulansen ska komma, annars får du skaffa skjuts alt. ta taxi till sjukan. Det lär ju ha funnits xx antal vuxna, lärare/föräldrar/skolpersonal med bil som kunnat åta sig att skjutsa iväg dessa till sju... Visa hela »

VA FAN!
Man visste väl vilka biverkningar som kunde uppstå?! Då kunde man väl ändå ordnat med lite madrass och filt på skolan. Har inte alla skolor tjockmatta i jumpasalen?!!!

SPIKMATTA !

Hahahah!
"Detta är skolsyster. Jag ringer för att ditt barn reagerat lite på vaccinationen."
"Ja, hon brukar bli lite illamående inför sprutor."
"Sprutan? Nej, vi lade henne efteråt på skolans gemensamma spikmatta. Ja, ni vet tjockmattan som barnen fick hjälpa till att slå i spikar i på slöjden...."

Kommentera