Jag fattar inte varför Sverige tog hem Annika Östberg. Hon har dödat tre människor i USA, knarkat ner sig och varit ett jävla mänskligt bottenskrap. Det som gör mig mer än heligt förbannad är alla dessa röster som höjs över att hon ska släppas fri. WTF?! Bry er om folk som förtjänar det. Lägg er kraft och energi på någon som INTE har mördat människor istället för att dalta med idioter.

Tre människor lever inte längre pga av den här sunkiga bruden. Tänk på det innan ni gapar om att hon ska släppas fri.

Tänk så mycket resurser som har lagts på att få hem henne till Sverige. Tänk på alla resurser som kommer att läggas på henne när hon ska släppas fri. Skulle inte förvåna mig om media gör en grej av det så hon får massor av pengar att ställa upp i intervjuer till höger och vänster för att sitta och berätta hur hemskt hennes liv har varit.

Hon har mördat tre personer. Om  nu hennes liv har varit otroligt hemskt till följd av det så tycker jag bara:

Bra. Det kallas för karma. Lev med det.

SvD - DN - AB - Exp -

Skriv en kommentar

Det är faktiskt skrämmande hur hon har framställts i svensk media. Som den stackars svaga flickvännen till den galna mördaren. Som den oskyldiga flickstackaren som fick ta mördarens straff då han tog sitt eget liv.

De flesta har helt missat att hon dömdes som den pådrivande parten, som den som hade störst skuld i tragedin. Många har inte heller fattat att hon faktiskt var en trasig missbrukare och inte "the girl next door"... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Sabina

Precis. Fast jag måste erkänna att det som gör mig mest arg är all kraft som lades ned på att få hem henne.

Ganska skrämmande skrivet av dej.
Du verkar i total avsaknad av empati
A.W. har varit en mönsterfånge,och inte återfallit i sitt gamla liv,vilket många fångar gör

Livet handlar oftast om att glömma det gamla och förlåta

Pezster 
· Svar till Susanne

Skiter jag stort i.
Hon har mördat tre personer.
Finns inte någon empati för sådana människor.

Jag, och de flesta andra normalt funtade svenskar håller med. Bra skrivet.

Susanne, hur vet vi om hon återfaller i sitt gamla liv? Hon är ju inte frisläppt än, tack o lov.
Lätt för dig att sitta o säga man ska förlåta, undrar om du sagt samma om det var din dotter/mamma/bror som AW mördat för några sketna $.
Mönsterfånga eller ej, risken för återfall bedöms tillsynes som medelhög. Hon ska stanna!

Om vi skulle hålla samma längd på fängelsestraff
som USA skulle 95% av alla brottslingar aldrig komma
ut. Som i Saudiarabien, chop och du blir av med handen om du stjäl tex. Det klemas nåt alldels förskräckligt med svenska fångar, straffanstalter och gruvdrift vore bättre
I stället för gym och utbildning. har du bränt din chans så har du.

Pezster 
· Svar till Anders

Aha... någon som tänker lika brutalt krasst som jag!
:D

Det mest skrattretande var ju när media trumpeterade ut att "Nu kommer Annika hem!" som någon slags triumf. (Har ni förresten märkt hur alla tidningar helt plötsligt känner alla dessa förbrytare vid första namn?)

Svensk lag är så sjuk så...ja...vart är nu den där lampknappen? 1år 8 månader för mord... och ett år och 50K i skadestånd till förövaren, för att ha räddat livet på en annan människa, ifrån en narkotikapåverkad idiot?

www.aftonbladet.se/nyheter/article6067230.ab

Pezster 
· Svar till J (PP)

Jag läste den där. DEN gör mig förbannad! Killen visar civilkurage och blir dömd!?!?! JÄVLA CP-LAND!!!

För övrigt känns ju den här nyheten i samma veva kväljande:

www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_3749747.svd

Fan vad förbannad man blir när man läser såna historier.
Här gör Per-Anders en hederssak och blir sen fängslad med risk för totalkollaps av ekonomin?
Va fan?
Man borde smälla till någon politiker med en domkraft!

Ett livstidsfängelse för medhjälp till mord (kunde blivit fler offer då de sköt vilt när polisen jagade dem) är ett passande straff - inget konstigt med det. Det är ingen dununge vi talar om - tidigare dråp, rån, misshandel, tung narkotikahandel, etc. I mina ögon borde hon fortsatt sitta av straffet i USA, där hon faktiskt var bosatt, OCH billigare för svenska skattebetalare!!!!
Vad gäller empati - skönt att hon ä... Visa hela »

Man läser många reportage där "fångar" säger, jag får inte läsa tidningar, inte träffa min far som ligger på "dödsbädden", inte gå på "mors begravning", inte det och inte det. Tänk för 17 på det innan ni begår era snuskiga brott. Fattar ni inte att ni blir inlåsta och inte har samma rättigheter som vi här utanför. Det är beklämmande att straffa... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Molle

Va?!?!? ÄR det så med maten? Snacka om sjuuuukt. Nu blev jag helt upprörd.

Svenska fängelser är katastrof. Man kan dessutom studera medan man sitter inne, o komma ut som juridik-studerande tex. . Detta utan att behöva ta studielån eller tvinga i sig pasta o nudlar i 3 år som vanligt folk. Dessutom kan man tjäna pengar därinne, 45:-/timmen om jag inte är helt felinformerad, för att göra något relativt meningslöst? Det är betydligt mer än vad jag får för att sitta o söka 30jobb/vecka... Visa hela »

Danska fängelse är ganska bra fungerande enligt mig, där får fången en räkning på "notan" när straffet är avtjänat och även möjligheter att tjäna dessa pengar på ett lagligt sätt, så personen i fråga ej behöver återgå till det kriminella.

Och Annika Östberg bör skickas tillbaka till USA där hon kan spendera resten av sitt liv, hon är väl knappt... Visa hela »

Hon har personligen inte mördat dessa personer. Ingen svensk har suttit så länge som hon, och hade brotten begåtts i Sverige hade hon på sin höjd fått ett par år. Vad är du för en blodtörstig, empatistörd imperialiströvslickare!? U.S.A. = SKITLAND!

Pezster 
· Svar till Ragnfast

Hon är dömd för mord på alla tre... så vad menar du?
Och det där med empatistörd... är jag den enda som tänker på att tre människor inte fick ett liv tack vare henne?
Är du ett mongo, eller?

Ragnfast, då kanske vi skulle ta och släppa Jackie Arklöv & Co, då? Man kunde ju inte fastställa skuldsaken i den frågan heller. Är det några personer som du vill ha fritt springandes i samhället?

Kommentera