Hällesdalens Gård

inga betyg
Konferenslokal
Hotell
Aktivitet

I natursköna omgivningar, en liten bit utanför Göteborg, hittas denna familjedrivna anläggning. Företag såväl som privatpersoner välkomnas att uppleva naturen i samband med exempelvis konferens eller festliga tillfällen som anordnas på gården.

Omringat av Göteborgs vackra skärgårdsmiljö hittas Hällesdalens Gård. Här värnar man om djur, natur och en levande landsbygd – vilket genomsyrar hela verksamheten. Här kan man välja mellan flera typer av boenden, gemensamt är att de har en hemtrevlig och ombonad känsla mitt i naturen. Välj mellan fyra olika hus beroende på sällskap, i alla finns tillgång till kök, vardagsrum, sovrum och badrum. Alla hus är stilfullt inredda och passar för barnfamiljen likväl som för ett gäng kompisar eller kollegor som vill njuta av en rogivande omgivning när de har konferens.

Hällesdalens Gård är en boende- och konferensverksamhet som huserar mitt i naturen. Här finns förutom en rovigande miljö flera aktiviteter att ta del av, som passar de flesta. Man kan exempelvis bada bastu i bastubåten eller doppa sig i den vedeldade badtunnan, göra matsäck och stationera sig i vindskyddet där man kan njuta av både grillplats och vackra vyer. Paddla kajak och balansera på SUP, eller snöra på gåskorna och ge sig ut på de närliggande vandringslederna för en dag i det vilda. Förutom allt detta kan man också bara luta sig tillbaka och njuta av omgivningen, bada från bryggorna, arrangera lekar på gräsmattorna, äta och dricka eller bara vara.

Här kan man som gäst själv laga mat i husens moderna och välutrustade kök, eller beställa catering i samband med sin bokning. Välj mellan att få en färdiglagad middag serverad, ha en egen kock på plats eller varför inte frossa i en skaldjursbuffé.

Hällesdalens Gård är en plats för dig som söker en härlig, naturnära plats för semester, konferens eller högtider tillsammans med vänner, familj eller kollegor.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Hällesdalens Gård Användarbilder

Recensioner av Hällesdalens Gård

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Hällesdalens Gård!