Public Event

inga betyg
Aktivitet
Public Event
inga betyg

Public Event arrangerar möten, upplevelser och aktiviteter på västkusten. Med det här erfarna eventföretaget bakom rodret får du hjälp med att planera kickoffs, teamutbildningar, konferenser, styrelsemöten, möhippor och svensexor längs hela kusten.

Med adress i västkustpärlan Marstrand erbjuder Public Event ett brett spektrum av upplevelser och aktiviteter. Bland annat har de bastuflotten Doris, som ligger förtöjd på Marstrandsön med en egen badtunna på flotten. Här kan man till exempel arrangera möhippor med bastu och bubbel året om, förslagsvis efter en fisketur eller före en middag på någon av Marstrands krogar. För den som planerar en teambuildingaktivitet finns till exempel den digitala frågetävlingen GEOevent. Här ska varje lag hitta geografiska positioner och lösa fysiska uppgifter. Det går även att lägga till levande stationer såsom dryckesprovningar i aktiviteten.

Andra aktiviteter är exempelvis 5-kamp, quiz och turer med ribbåt längs västkusten. För den som vill ha hela paketet erbjuds kombinerade upplevelser, där man till exempel kan boka en ribbåtstur eller bussresa från Göteborg till Marstrand och lägga till en middagsbokning på någon av krogarna nära Public Event. Man hjälper även till med skräddarsydda kickoffer och konferenser inklusive transporter, konferensanläggning, hotell, restauranger, underhållning och aktiviteter.

Besökarnas bilder från Public Event Bilder

Recensioner av Public Event

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Public Event!

Representerar du Public Event?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilka typer av aktiviteter finns på Public Event?

På Public Event hittar du bland annat:

  • Sightseeing

Var ligger Public Event?

Public Event ligger på Sveagatan 7, 442 66.