Andreas Weise ger sig ut på The Circle tour i höst. Foto: Fredrik Andersson/pressbild Andreas Weise ger sig ut på The Circle tour i höst. Foto: Fredrik Andersson/pressbild

Albumaktuella Andreas Weise ger konsert i Göteborg

Andreas Weise, som för många blev känd genom Idol 2010, har genom åren både hunnit bli folkkär och jämförd med Robbie Williams. Nu är han aktuell med albumet The Circle och ger sig därför ut på en Sverigeturné som gör ett stopp i Göteborg den 26 oktober.

Med en lång karriär inom musiken har Andreas Weise hunnit samla över 80 miljoner streams och en självklar plats på både den svenska och internationella musikscenen. Tidigare i år släpptes hans första album på elva år, The Circle, som han nu tar med sig på en höstturné genom Sverige. På albumet vill han utforska nya musikaliska och personliga vägar.

– Sedan vi började jobba med albumet 2021 så har jag verkligen längtat efter att få samla ihop mitt band och komma ut och spela låtarna live. Låtarna har blivit som små kapitel av livet de senaste åren och jag har så mycket att berätta – om mitt liv och vad jag upplevt, säger Andreas.

Information
Visa på karta
  • Datum
    26 okt. 2023