Convendum är Årets dagkonferensanläggning 2018

Nyetablerade i Göteborg och redan en omtalad destination för sociala kontorsråttor och konferensdeltagare. Convendum på Avenyn kan nu även stoltsera med att vara bäst i klassen som 'Årets Dagkonferensanläggning 2018'.

Tänk dig ett hotell, fast mer som ett kontor, eller mer som en kombination av dessa båda världar. Lägg där till en inramning som för tanken till en sober lounge, personlig service, en bemannad reception, parkering, gym och en storslagen takterrass.

Convendums center mitt i centrala Göteborg slog upp dörrarna sommaren 2017 och har med sin 5 000 kvadratmeter stora anläggning av kontor, co-working spaces och konferensutrymmen tagit mark i stadens affärskvarter. Utbudet av sociala ytor och enskilda kontor, sida vid sida med träningsmöjligheter och mötesrum för allt från två till 120 personer gör Convendum till det första i sitt slag i Skandinavien.

Tack vare sin eleganta utformning och utbud har inte bara företagare och konferensdeltagare i Göteborg hittat hem på Convendum. Centret har i mitten av januari 2019 förärats med priset SSQ Service Award i kategorin Årets dagkonferensanläggning 2018.

– Vi är otroligt glada och stolta, berättar Beatrice Hjort, Account Manager på Convendum i Göteborg.

Varje år håller SSQ Service Award en prestigefylld omröstning och tävling bland landets hotell-, konferens- och dagkonferensanläggningar. För att vinna i någon av dessa kategorier granskas olika anläggningar kritiskt genom bland annat mystery shopping i form av på- och avbokningar online och per telefon.

Läs mer om Convendum här.