Convendum

inga betyg
Konferenslokal
Hemsida
Instagram
Convendum
inga betyg
Hemsida
Instagram

På Göteborgs paradgata, mitt i stadens affärsdistrikt, kan du boka konferens för både det mindre och det större mötet. I fullt utrustade mötesrum hittar du det mesta att önska för att jobbdagen ska flyta på så smidigt som möjligt. Här finns även möjlighet att hyra kontor.

En trappa upp från entrén på Kungsportsavenyn, med Valand strax intill, möts du av den bemannade receptionen, där du tas emot under kontorstider. Här dukas det under veckan upp frukost för alla medlemmar och varje fredag kan du mingla och knyta nya kontakter under ställets uppskattade after work.

Co-working är vår tids kontor, där den som uppskattar frihet och socialt nätverkande passar som fisken i vattnet. Convendum fungerar både som konferensanläggning och kontorshotell, där du som medlem kan välja att hyra ett låsbart kontor eller flyta runt mellan de öppna ytorna, vilka finns utspridda på 5000 kvadratmeter och sex våningsplan.

Medlemmar har tillgång till fräscha träningslokaler med gym, ledarledda klasser och omklädningsrum med dusch som gör det enkelt att hinna med lunchträning eller ett boostande pass innan arbetsdagen. I byggnaden hittas ett flertal serviceutrymmen med bland annat skrivare, och för den som behöver ta emot leveranser erbjuds postboxar. I källaren finns bil- och cykelgarage och högst upp en inbjudande takterrass med utsikt över hela Avenyn.

Elegant, tillgängligt och med lounge-liknande utrymmen erbjuder denna anläggning mötes- och konferensrum från två till 120 personer – och kan stoltsera med att vara först i sitt slag i Skandinavien. Välj skolsittning eller samlas i en överskådlig U-formation, här finns stor flexiblilitet. Wifi, whiteboard, kaffe, vatten och tv-monitorer är bara något av vad de olika lokalerna tillhandahåller.

Önskar du förfriskningar, lunch eller annat som gör vistelsen än mer bekväm finns personal till hands under kontorstider. Under 2020 kommer det även att finnas möjlighet att hyra arbetsbostad genom Convendum - Coliving.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Convendum Användarbilder

Recensioner av Convendum

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Convendum!