På Way Out West, som tar plats i Slottsskogen den 10-12 augusti, är det inte bara musik som står i fokus, utan man satsar även hårt på det kulinariska utbudet. I över tio år har festivalen skippat köttet och satsat på god och vällagad mat för alla smaker.
I år kommer besökarna få njuta av mat från tre framstående kockar som under varsin dag kommer etablera sig på festivalområdet. Årets line-up är Jessie Sommarström, vinnare av Årets kock 2022, Louise Johansson, finalist i Årets kock, samt Ulrika Forssell som driver Göteborgskrogen Gaffelkonst.
Nytt för i år är också matbiljetten Foodie Ticket, som ger en garanterad sittning hos samtliga tre kockar. I biljetten är även en tredagars VIP-biljett. Vill man endast äta hos en eller två av kockarna går det förstås också bra att boka separat sittning. Vidare kommer det finnas gott om restauranger och foodtrucks med drop-in.
Här kan du köpa Way Out Wests Foodie Ticket samt boka sittning.