ESS Group lanserar matevent för branschfolk

Mat- och dryckesbranschen får ett nytt sorts forum och mötesplats när The Concept lanseras. Under en heldag kommer alla som jobbar och vill uppleva de senaste trenderna inom mat, dryck, hotell och restaurang att kunna bege sig till Jacy'z och Big Stage.

The Concept ska samla nyckelspelarna inom branschen som alla har den gemensamma nämnaren att besitta det lilla extra. Serverat på scenen är talanger och talare inom olika kompetensområden, alla med fokus på att peka på det senaste inom branschen. Det blir en heldag där besökarna inspireras, lär sig, nätverkar och minglar. Måltider och fika serveras ihop med mingel och cocktails.

– ESS Group har skapat The Concept och den här summiten för att vi är måna om vår bransch och dess utveckling. Vi tror det är många som har saknat ett sånt här forum där just blandningen av talare och medverkande är så speciell och på så hög nivå. ESS Productions ser en stor potential i den här typen av evenemang inom fler branscher och hoppas kunna presentera nästa steg redan till hösten, säger Jonas Svengård ESS Group, i ett pressmeddelande.

Dagen övergår till kväll och slutar med att den prisvinnande Frida Nilsson, tillsammans med ett gäng inbjudna kända gästkockar, lagar mat på scenen. Även Grand Hotel Stockholm Anton Widmar med flera hittas i baren.

Mer information hittar man här.