Jacy'z Hotel & Resort

4,0
1 betyg
Hotell

Jacy'z är ett lekfullt resort med 27 våningar i glammig art deco-stil, beläget alldeles i närheten av evenemangsstråket. Här hittar du barer, restauranger, livemusik, dj:s och events med fokus på upplevelsen. Högst upp i den 100 meter höga skrapan tronar även hotellets Miami-inspirerade pool club, där du kan dricka drinkar med en svindlande utsikt över staden.

Med syskon som Ellery Beach House, Steam Hotel och Hotel Pigalle, har Jacy's placerat sig på kartan som ett landmärke och ”go-to-place” i Göteborg. Här kan du bo, äta, dricka drinkar och hänga vid poolkanten på hög höjd. På hotellet hittar du Archie's, som serverar amerikanska klassiker hela dagen, den amerikanska lunchrestaurangen Gaby's samt Gogogaga Skybar, en skybar och social dinner club med LA-vibbar. Du hittar även flera barer, bland annat lobbybaren i vardagsrummet på entréplan som har loungegrupper, eldstad och spel. I lobbyn finns även en liten blomsterdisk, där man kan handla med sig en bukett till rummet eller ta med sig hem som ett minne av Jacy'z när man checkar ut.

Vill du hänga vid poolkanten, då ska du ta dig upp till Pachanga Pool Club på 28:e våningen som bjuder på mat, musik och drinkar. Här finns uppvärmda pooler, en öppen eld, bastu, solsängar och brädspel, och det går även att beställa comfort food och drinkar till sin solsäng eller i loungen. Ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar och massage finns också att ta del av. På dagarna är det fullt fokus på relax, men kvällstid är det poolparty med en skön vibe som gäller.

Det finns även möjlighet till “work and play”, då Jacy'z erbjuder mötesrum med mingelytor och modern utrustning. Här kan man boka skräddarsydda mötespaket för grupper i alla storlekar.

Föreslå ändringar

Recensioner av Jacy'z

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
11 okt. 2023 · Uppdaterad

Såhär vill jag att hotell ska vara! En tydlig stil, bra service och underbar säng.

Jag bodde på JQ vilket är nån slags vip del av hotellet? Men alla kan boka det. Har inte riktigt förstått men det är rummet över våning 17. Man che... Visa hela »