Fabrick Fabrick

Fabrick satsar på lördagslunch

Emmi Anderberg, Redaktionschef, Thatsup Emmi Anderberg, Redaktionschef, Thatsup
Emmi Anderberg

Fabrick står det avskalade och enkla i fokus, såväl när det kommer till mat som miljö. Lunchmenyn är relativt enkel, utan större krusiduller, och maten säsongsbetonad. Med premiär den 5 september börjar Fabrick att servera lunch även på lördagar – tidigare har man endast serverat lunch på vardagar.

Under lördagsluncherna kommer man att servera helstekt fågel med goda tillbehör, grillade mackor, sallader, gott vin och industriella vyer. Så samla vännerna och boka bord, eller sväng bara förbi, och njut av en vinlunch på Fabrick mellan klockan 12-16 varje lördag.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.