High Adventure växlar upp inför säsongen med ny bana

Den kommande säsongen blir Anton och Julias andra som ägare av High Adventure. Istället för att växla ner på grund av lågkonjunkturen gör man nu tvärtom:
– Det har varit ett intensivt, utmanande och helt otroligt roligt år vi har bakom oss. Såklart har post pandemi och lågkonjunktur påverkat även oss, men vi har inte växlat ner till kommande säsong. Vi har snarare växlat upp, säger Julia.

Under årets säsong kommer exempelvis High Adventure att kunna erbjuda en fjärde bana, vilken kommer att bli anläggningens absolut mest utmanande och tuffaste bana.

– Vi har en grön, blå och röd bana sedan tidigare där många ansett att den röda banan är för tuff för att våga sig på. Men vi vill att alla som kommer till oss ska få utmana sig på sin nivå, därför hoppas vi på att tilltala en ännu bredare publik och locka tillbaka kunder som redan testat våra tidigare banor.

Framåt har man även andra planer som inte rör banorna i sig. Exempelvis vill ägarna installera solceller för att kunna sälja glass och riktigt kall dryck – som en alkoholfri ”klätteröl”. Drömmen om en särskild bana inriktad till barn finns också, men när eller om det kommer att ske återstår att se.

– Tidigare i år fick vi en utmärkelse för bästa kundupplevelse, där vi av nästan 500 recensioner från säsongens besökare inte fått en enda negativ recension. Det är ett mål som vi lägger stor vikt vid och vår ambition är att hålla samma nivå även framåt.