Höstturnernade Silvana Imam sprider regnbågsfärger över Göteborg när hon intar Pustervik

Efter snart ett helt år av utmärkelser och priser, sommarprat i P1, albumsläpp och spelningar är nu hyllade artisten Silvana Imam mitt inne i sin höstturné. Den 9 och 10 november står hon på Pusterviks scen under turnénamnet Regnbågsfärger Över Sverige.

Kritikerrosade albument Naturkraft släpptes i Mars, och namnet till höstturnen kommer från en textrad i låten Hon va. Den 21 augusti avslutades årets säsong av "Sommar i P1" med Silvana Imams ett hyllade sommarprat om bl. a. ursprung och uppväxt, ställningstaganden och identitet.

–Jag vill göra den bästa mest progressiva musiken i Sverige. Jag vill förändra känslor och jag spelar på allas spelhalva. Här är jag, helt naken, det finns inga filter och ni behöver lyssna på mig.


När biljetterna släpptes till Silvana Imams spelning på Pustervik den 9 novemer, tog de slut snabbare än blixten. Men, inget att hänga läpp för. Dagen efter, alltså den 10 november, kör Grammisvinnaren Årets Artist 2016, ännu en spelning. Missa inte den extrainsatta spelningen, som lär bli en av hip hop-Sveriges absolut grymmaste.

Köp dina biljetter här.