John Henric öppnar flaggskeppsbutik på Avenyn

Den 1 mars öppnade John Henrics flagship store på Avenyn i Göteborg. Butiken är den sjätte i ordningen som företaget öppnat under en treårsperiod.

Adressen är Kungsportsavenyn 23, nära Oscar Jakobsson och Tommy Hillfiger. Butiken är på 80 kvadratmeter och den moderna minimalistiska inredningen i vitt i kombination med tidlös herrekipering är tänkt att skapa en lyxig och på samma gång klassisk atomsfär.


- På Avenyn har vi implementerat vårt inredningskoncept 2.0 med Lunds Snickeri och utökat sortimentet, berättar Nicklas Nordbergh, grundare och Creative Director John Henric.


John Henric, grundare och VD fortsätter:

- Efter en fin start på NK Göteborg har vi känt en stor efterfrågan från den arbetande mannen vid Avenyn, framförallt på våra skjortor. Satsningen som Wallenstam och Göteborgs stad gör tilltalade oss och vi får med detta läge en perfekt kanal till alla förbipasserande och turister.


Butiken på Avenyn är företagets andra egna butik i Göteborg och John Henrics sjätte flagship store i Sverige. Sedan tidigare finns John Henric med egen flagship store på NK Göteborg och hos återförsäljaren Twins.