Kristoffer Appelquist är död – ny standupföreställning våren 2016

Den 27 februari är det premiär för "Kristoffer Appelquist är död” på Maximteatern i Stockholm. Den redan utsålda föreställningen följs av en omfattande Sverigeturné till 26 svenska städer.

I sin tredje standupföreställning efter “Krig” (2010) och "Drömmen om Amerika” (2013) behandlar den prisbelönta komikern Kristoffer Appelquist ämnet döden och förklarar bland annat varför det är Hasse "Kvinnaböske" Anderssons fel att vi dödar alla djur på planeten.

– I föreställningen kommer jag bland annat att redogöra för min ”bucket list”, listan över saker jag vill hinna göra innan jag dör. Jag har exempelvis bestämt sig för att komponera världens sorgligaste sång, starta en pannacotta-organisation och genomföra världens längsta tipspromenad. Det är högt ställda mål och tiden är knapp. Men jag ska klara det! hälsar Kristoffer Appelquist.

I standup-föreställningen “Kristoffer Appelquist är död" tar han upp döden ur alla möjliga och omöjliga vinklar och fortsätter ifrågasätta det som många av oss ser som självklarheter.

"Kristoffer Appelquist är död” kommer till Draken i Göteborg den 18 mars.

Läs mer och boka biljetter här