Mat i säsong är årets tema på mässan Passion för mat

För trettonde året i rad arrangeras matmässan Passion för mat i Göteborg. Den 28 februari till den 1 mars kan alla som är intresserade av mat och dryck bli inspirerade av utställare och kockar, som samlas under de tre dagarna på Åbymässan.

Passion för mat är en av Sveriges största matmässor och går av stapeln mellan den 28 februari och 1 mars på Åbymässan i Mölndal. Årets tema för matmässan är "Mat i säsong" och handlar om att anpassa sin matlagning, och maten man äter, efter de råvaror som är i säsong för tillfället.

På mässan samlas en mängd engagerade utställare och kockar som delar med sig av kunskap och inspiration med genuint intresse för mat och dryck som gemensam nämnare. På Köksskolan ger professionella kockar sina bästa tips och råd – både för nybörjare och mer erfarna matlagare. Enligt tradition kan besökare ta del av Katjas avsmakningsmeny som görs på råvaror från lokala producenter.

Detta och mycket mer, som champagneprovningar, vinprovningar och prisutdelningar kan besökare uppleva på mässan. Biljetter säljs via Passion för mats hemsida.