Nääs Fabriker, en 1800-talspärla i uppdaterad kostym

Efter ett gigantiskt och mycket omfattande renoveringsarbete vid Nääs Fabriker öppnar anläggningen upp till en inspirerande mötesplats. Upptäck den nya hotell- och konferensdelen med angränsande restaurang och badhus, sida vid sida med butiker och vackra omgivningar.

Helgen 2-3 september bjuds allmänheten in till en festlig premiär ute på charmiga Nääs Fabriker. I naturnära omgivningar ligger vad som sedan 1800-talet varit ett omtyckt utflyktsmål i utkanten av Göteborg.

Under helgen bjuds det in till öppet hus med aktiviteter och visningar för hela familjen.

- Hela tanken med utvecklingsarbetet av Nääs Fabriker har varit att skapa en inspirerande mötesplats som du egentligen aldrig behöver lämna. Här kan du arbeta, sova, äta, koppla av, shoppa och umgås - med naturen och våra vackra omgivningar som närmsta granne. Att med varsamma händer bevara det arv som området besitter och genom vidareutveckling fortsätta skriva historia har varit vår stora ambition. Vi vill nu med glädje bjuda in alla Göteborgare att fira en ny milstolpe i Nääs Fabrikers historia med oss, säger Linda Pettersson, VD.