NK och Bukowskis auktionerar ut årets julskyltning till förmån för Barncancerfonden

För fjärde året i rad arrangerar NK och Bukowskis Market en omtyckt auktion där man kan bli stolt ägare till unika föremål ur varuhusets julskyltning. Alla intäkter från auktionen går till Barncancerfonden.

Från och med den 14 januari fram till den 31 januari kan man vara med och buda på fantasifulla objekt och figurer från NK:s julskyltning, som i år gick under temat "En historisk jul". Bland de utvalda föremålen hittas bland annat en Minecraft-skulpterad tomte och en 90 år gammal leksaksorkester.

Auktionen, med guldkorn från både förr och nu, hålls på Bukowskis sajt. Är du sugen på att se föremålen live, visas samtliga på Bukowskis Market i Stockholm. Passa på att lägga vantarna på din favvo-pryl samtidigt som du bidrar till något gott.

- Bukowskis Market har många beröringspunkter med NK - vi står båda för långsiktighet kvalitet, kreativitet och tidlösa föremål. Objekten i NK:s julskyltningar har hög kvalitet även hantverksmässigt så det känns fint att kunna omsätta det till välgörenhet, säger Lovisa Lönnebo, Marknadschef på Bukowskis Market.