Nour El Refai bearbetar ångesten i ny föreställning

Som en av landets skarpaste och mest träffsäkra komiker är Nour El Refai tillbaka med en ny föreställning. Under tre tillfällen kör hon sin hyllade tragikomiska stand up på Storan i Göteborg.

Många har någon gång varit deprimerade, låga och ordentligt under isen. För att ta sig ur, eller vidare från en depression finns det många vägar att ta. För Nour El Refai är humorn ett sätt att bearbeta ångesten, och det gör hon i den nya föreställningen En komisk depression.

Föreställningens balansgång mellan humor och allvar gör ämnet lätt att ta till sig, och för den som befunnit sig i en depression finns det en hel del att känna igen sig i.

- Jag tror att det finns ett behov av att få vara lite ledsen, men det gör inte att de roliga delarna blir mindre roliga för det. Det kan vara skönt att höra att någon som är lyckad och framgångsrik också mår skit ibland, det är okej att känna så som publik utan att man är sadist, säger Nour El Refai.

Under tre speltillfällen finns det möjlighet att skratta och gråta tilsammans med Nour El Refai. Vill du dessutom passa på att äta eller dricka något gott i samband med föreställningen, hittar du nyöppnade Teaterkällaren i anslutning till Storan.
Boka biljetter till föreställningen här.
 

  • 10 feb och 11 feb Datum

Visa på karta