Nu öppnar Egon – en ovanligt vanlig restaurang

Den norska restaurangkedjan Egon har slagit upp dörrarna mitt i centrala Göteborg. Med sitt ”all-day casual dining”-koncept kombineras en gedigen och bred meny med en avslappnad atmosfär på Östra Larmgatan 16.

Restaurang Egon beskriver sig som något så sällsynt som en ovanligt vanlig restaurang. Just den här restaurangen, belägen i centrala Göteborg, är kedjans fjärde i Sverige varav denna är den första utanför Stockholmsregionen. Här kan göteborgarna från och med nu ta del av en bred och generös meny som är utformad för att passa alla smaker och åldrar.

– Vi tror att Göteborg kommer att gilla det vi gör. Egon är inget för den trendkänslige eller den som är ute efter fine dining, säger Linus Ringström, General Manager på Egon Restaurant Göteborg.

Man välkomnar såväl småbarnsfamiljer som kompisgäng, kollegor och pensionärspar. Här ska alla trivas. Istället för trender vill man fokusera på gästfriheten, vilket ska märkas i såväl atmosfär och service som i själva maten.

Egon har cirka 200 sittplatser inomhus och planerar för en uteservering med 90 platser. I lokalen, som är är 650 kvadratmeter stor, finns även ett chambre séparée en våning ner.