Foto: Oskar Fäldt Foto: Oskar Fäldt

Olive oil producer's day på Bar Centro

Den 17 oktober gästar olivoljaproducenterna Luigi och Maria Rosa Bar Centro i Göteborg för en heldag olivolja.

Frukost: Shots med äkta kallpressad olivolja.
Lunch: Orecchiette al sugo finto, garnerad med burrata och Sulla Strada-olivolja. 
Eftermiddag: Master class – provsmakning av äkta extra virgin olivolja, i passagen från 17 till 17.30. 
Aperitivo: Focaccia Barese & Focaccia fritta.

På plats är Patrick Risotto Botlero tillsammans med Maria Rosa och Luigi från olivlunden Lamacupa i Corato, Puglia. Italienarna har med sig en av landets bästa kallpressade olivoljor och berättar om årets kommande skörd.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.