Bar Centro

4,8
5 betyg
$$$
Café
Restaurang
Bar
Hemsida
Instagram
Bar Centro
4,8
5 betyg
Hemsida
Instagram

Det är ingen hemlighet att Italien är ett av mångas favoritländer. Allt från kaffet och matkulturen till språket och klimatet spelar in. Till Bar Centro går du när längtan efter det italienska blir allt för stor. Denna kombinerade kaffe– och middagsbar är välbesökt från morgon till kväll och betraktas som en av stans trendigare.

På Bar Centro är det fullt av liv. Baristorna langar ut espressos varvat med gött tjöt, och vid disken väljer du mellan croissanter, grillade mackor och sötsaker. Kvällstid äter du vällagade rätter, och i baren serveras bland annat bra naturvin.

Lokalen präglas av allt från tapeten och den lite skarpa belysningen, till barens blandade klientel och slamret från köket. Den morgonpigge kan svepa dagens första espresso redan 06.00, då Bar Centro öppnar.

Mellan onsdag och lördag håller baren öppet till sent. Då serveras omtalade och ambitiösa rätter med utmanande smaker. Här tar de vara på säsongens bästa råvaror; stället är känt för att kombinera otippade ingredienser och vara ordentligt vasst på uppläggning och presentation.

Är du det minsta intresserad av naturvin och att testa vad smaklökarna går för, eller av att hänga med i den kulinariska framkanten, är detta stället för dig. Håll även koll efter gästspel i både kök och bar.

Föreslå ändringar

Recensioner av Bar Centro

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
18 feb. 2023

Detta är ändå ett stammis hak, alltid mycket folk och perfekt för att ta en snabb kaffe, en vinlunch eller äta en tidig frukost. För 80kr får du valfri fralla, ingefärsshot eller färsk pressad apelsinjuice och valfri kaffe. Jag tycker det är en per... Visa hela »

18 juni 2015

Brukar landa här när det är riktigt varmt ute, det är nämligen svalt och skönt mellan husväggarna här. Dessutom serveras det ordentligt bra kaffe, och deras grillade mackor är något i särklass.

Men, när stället går in i... Visa hela »

19 feb. 2020

Unik kaffepärla på en tvärgata mitt i smeten. Bar centro andas kontinenten. Kön är ringlandes på morgonkvisten när göteborgarna nyvaket suktar efter den första koppen kaffe, espresso, cappuccino, macchiato - you name it. Detta är en genuin espresso... Visa hela »

11 sep. 2023
14 juli 2022