Bar Centro

4,9
7 betyg
$$$
Café
Restaurang
Bar
Bar Centro
4,9
7 betyg

Det är ingen hemlighet att Italien är ett av mångas favoritländer. Allt från kaffet och matkulturen till språket och klimatet spelar in. Till Bar Centro går du när längtan efter det italienska blir allt för stor. Denna kombinerade kaffe– och middagsbar är välbesökt från morgon till kväll och betraktas som en av stans trendigare.

På Bar Centro är det fullt av liv. Baristorna langar ut espressos varvat med gött tjöt, och vid disken väljer du mellan croissanter, grillade mackor och sötsaker. Kvällstid äter du vällagade rätter, och i baren serveras bland annat bra naturvin.

Lokalen präglas av allt från tapeten och den lite skarpa belysningen, till barens blandade klientel och slamret från köket. Den morgonpigge kan svepa dagens första espresso redan 06.00, då Bar Centro öppnar.

Mellan onsdag och lördag håller baren öppet till sent. Då serveras omtalade och ambitiösa rätter med utmanande smaker. Här tar de vara på säsongens bästa råvaror; stället är känt för att kombinera otippade ingredienser och vara ordentligt vasst på uppläggning och presentation.

Är du det minsta intresserad av naturvin och att testa vad smaklökarna går för, eller av att hänga med i den kulinariska framkanten, är detta stället för dig. Håll även koll efter gästspel i både kök och bar.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,9
7

Recensioner av Bar Centro

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Texten har översatts automatiskt.

Mycket coolt ställe att stanna för en kaffe, det är livligt och livligt och har verkligen känslan av en italiensk kaffebar. Personalen var också mycket vänlig

Listad i: GBG places

Detta är ändå ett stammis hak, alltid mycket folk och perfekt för att ta en snabb kaffe, en vinlunch eller äta en tidig frukost. För 80kr får du valfri fralla, ingefärsshot eller färsk pressad apelsinjuice och valfri kaffe. Jag tycker det är en per...

Brukar landa här när det är riktigt varmt ute, det är nämligen svalt och skönt mellan husväggarna här. Dessutom serveras det ordentligt bra kaffe, och deras grillade mackor är något i särklass.

Men, när stället går in i...

Unik kaffepärla på en tvärgata mitt i smeten. Bar centro andas kontinenten. Kön är ringlandes på morgonkvisten när göteborgarna nyvaket suktar efter den första koppen kaffe, espresso, cappuccino, macchiato - you name it. Detta är en genuin espresso...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,9
7

Representerar du Bar Centro?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Bar Centro?

På Bar Centro serveras bland annat:

  • Italienskt
  • Europeiskt
  • Smårätter
  • Internationellt

Vad kostar det att äta på Bar Centro?

Bar Centro ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Vilken typ av bar är Bar Centro?

Vi har klassificerat Bar Centro som:

  • Vinbar

Vilken typ av stämning är det på Bar Centro?

Vi skulle beskriva stämningen på Bar Centro som mysig och lite lugnare.

Har Bar Centro uteservering?

Ja, Bar Centro har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du äter eller tar en drink.

Var ligger Bar Centro?

Bar Centro ligger på Kyrkogatan 31, 411 08, Centrum. I närheten ligger Centralstation.