Orup levererar höstens och vårens svängigaste hit-kavalkad

Under hösten intar Orup scenen på Rondo med showen" Viva la Pop" och bjuder Göteborg på en fullspäckad hit-kavalkad. Det kommer att serveras älskade låtar från 80-talet fram till vår tids "Så ska det låta" på TV4. Till våren blir det även en fjärde säsong med start den 29 januari.

Orup har aldrig varit mer redo. I tidningen Expressen frågar man sig om artisten "någonsin varit mer underhållande", och Aftonbladet beskriver “Viva La Pop” som "klassisk scenkonst av ädlaste sort kombinerat med hits som alla kan utantill”. Tillsammans med ett storband ger han publiken vad den tål i form av medryckande örongodis.

Inför premiären den 17 september har det redan sålts 86 000 biljetter, och den populära föreställningen kommer att pumpa ut pop-klassiker under 49 underhållande kvällar.

Den fjärde säsongen av Sveriges främste popsmeds "Viva La Pop" kommer ha premiär på Rondo i Göteborg fredag den 29 januari och spelas därefter varenda torsdag-lördag till och med den 19 mars. Biljetterna släpps måndagen den 26 oktober.

Läs mer och köp biljetter här.

Pressröster om ”Viva La Pop”
"en kärlek till ren pop, befriad från kladdig självupptagenhet”
/DN, betyg 4 av 5

"dansande nära högsta betyg”
/Aftonbladet, betyg 4 av 5

"Frågan är om Orup någonsin varit mer underhållande än vad han är i höstens soulfyllda hitföreställning”
/Expressen, betyg 4 av 5

"raden av hits är inget annat än imponerande”
/SvD

”Orup från hans allra bästa sida”
/UNT