Albumaktuella Oscar Zia åker ut på vårturné 2024. Foto: Ninja Hanna/Pressbild Albumaktuella Oscar Zia åker ut på vårturné 2024. Foto: Ninja Hanna/Pressbild

Oscar Zia åker på The Heartbreak Tour 2024 – spelar i Göteborg

Nyligen släppte Oscar Zia albumet Heartbreakmiljonär, med singlar som Vem bryr sig, Tiotusen och Famlande fingrar. Samtidigt meddelar han att han åker ut på vårturné 2024 med The Heartbreak Tour och spelar i Göteborg den 20 mars.

Oscar Zia har synts på scener och i tv, både som artist och programledare. Under 2023 är det hans musikkarriär som får stå i fokus, med nytt album och medverkan i SVT:s Songland.

Den 13 oktober släpptes Oscar Zias tredje album, Heartbreakmiljonär, som han tar ut på Sverigeturné våren 2024. På albumet finns bland annat sommarhiten Vem bryr sig och duetten Kan något fint få hända som han gör med Clara Klingenström. Till Göteborg kommer han den 20 mars.

– Hela grejen med att skriva en skiva är att åka ut och spela den live. Det var ett tag sen jag var ute på turné, och jag längtar massor! Vi ses där, säger Oscar Zia i ett pressmeddelande.

Information
Visa på karta
  • Datum
    20 mars