P3 Guld korar 2016 års bästa musikhändelser

Visserligen är vi redan en bit in på det det nya året, och som vanligt innebär januari månad en kavalkad av hyllningar till året som gick. Redan nu till helgen är det dags att hylla 2016 års största händelser inom svensk musik. För tredje året i rad hålls galan under ledning av Tina Mehrafzoon, denna gång på nya Partille Arena.

Den 21 januari bjuder P3 Guld in till en stjärnspäckad kväll, som ramas in av grymma liveframträdanden och en helt unik show. För att komma i stämning öppnar Partille Arena upp till förfest redan klockan 17, varpå själva galan drar igång klockan 21.

Den 28 november avslöjades de nominerade artisterna inom P3 Guld-galans nio olika kategorier, och bland de som dyker upp på scenen under kvällen syns bland andra hyllade Miriam Bryant från Göteborg. Även Miss Li kommer att finnas på plats med nytt material, och kvällen till ära framträder hon med en helt ny låt.

För att enkelt ta dig till arenan går det gratis tur-och-retur bussar från Nils Ericsson-terminalen i Göteborg från klockan 17 och framåt.
Här kan du köpa biljetter till P3 Guld.