Pontus Frithiof tar bistrokoncept till Göteborg

I slutet av sommaren öppnar krögaren Pontus Frithiof sin första restaurang i Göteborg. Det är bistrokonceptet Pocket by Pontus som flyttar in i nya Regionens Hus nära Centralstationen, för att erbjuda allt från lunch till takeaway och catering.

Expresslunch och vällagad takeaway med närhet till bra kommunikationer. Det utlovas när den nya restaurangen slår upp portarna i mitten av augusti. Pontus Frithiof står sedan tidigare bakom flera Pocket-koncept i Stockholmsområdet, och såväl meny som bistrokoncept och inredning kommer att kännas igen, dock i uppdaterat format. För interiören står White arkitekter och restaurangen kommer även att få en inbjudande uteservering. 

– Det känns naturligt att etablera oss i Göteborg då vi sedan några år tillbaka serverar mat och dryck ombord på MTR Express Stockholm-Göteborg. Den stora rymliga lokalen, det fantastiska läget och det potentiella gästunderlaget genom Regionens Hus gör oss till ett utmärkt alternativ till de restauranger som finns i city idag. Vi ser verkligen fram emot att öppna i Göteborg efter sommaren, säger Pontus Frithiof, ägare och grundare Pontus Group.

Pocket by Pontus slår upp portarna i Regionens Hus i mitten av augusti.