Pontus Frithiof tar bistrokoncept till Göteborg

Pontus Frithiof tar bistrokoncept till Göteborg

Johanna Lagerkranser, Skribent SE, Thatsup Johanna Lagerkranser, Skribent SE, Thatsup
Johanna Lagerkranser

I slutet av sommaren öppnar krögaren Pontus Frithiof sin första restaurang i Göteborg. Det är bistrokonceptet Pocket by Pontus som flyttar in i nya Regionens Hus nära Centralstationen, för att erbjuda allt från lunch till takeaway och catering.

Expresslunch och vällagad takeaway med närhet till bra kommunikationer. Det utlovas när den nya restaurangen slår upp portarna i mitten av augusti. Pontus Frithiof står sedan tidigare bakom flera Pocket-koncept i Stockholmsområdet, och såväl meny som bistrokoncept och inredning kommer att kännas igen, dock i uppdaterat format. För interiören står White arkitekter och restaurangen kommer även att få en inbjudande uteservering. 

– Det känns naturligt att etablera oss i Göteborg då vi sedan några år tillbaka serverar mat och dryck ombord på MTR Express Stockholm-Göteborg. Den stora rymliga lokalen, det fantastiska läget och det potentiella gästunderlaget genom Regionens Hus gör oss till ett utmärkt alternativ till de restauranger som finns i city idag. Vi ser verkligen fram emot att öppna i Göteborg efter sommaren, säger Pontus Frithiof, ägare och grundare Pontus Group.

Pocket by Pontus slår upp portarna i Regionens Hus i mitten av augusti.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.