Robyn till Way Out West 2020

En av Sveriges största internationella framgångar ger en festivalspelning på svensk mark i sommar. Världsstjärnan Robyn är nu klar som avslutande headliner på årets Way Out West, lördagen den 15 augusti i Göteborg.

Way Out West 2020 går av stapeln den 13-15 augusti i Slottsskogen i Göteborg, vilket blir den fjortonde upplagan av festivalen. Nu står det klart att världsartisten Robyn avslutar festivalen med sin spelning på lördagen.

Albumet "Honey" från 2018 blev det årets mest kritikerhyllade svenska album och resulterade i dubbla Grammisvinster. För knappt ett år sedan lyckades Robyn också att sälja ut hela Madison Square Garden – en anrik arena som huserat namn som The Rolling Stones, Queen, Madonna, U2 och många andra giganter.

– Vi är otroligt stolta över att kunna presentera en ikonisk artist som Robyn som avslutande headliner på årets festival. Redan på förhand vågar vi tippa att det blir ett av sommarens mest magiska liveframträdanden. Allsångsgarantin är ett faktum, säger Filip Hiltmann på arrangören Luger.

Läs även: Way Out West 2020: Alla artister som spelar