Salong Oss erbjuder lyxiga spabehandlingar för ditt hår

Salong Oss Hår & Skönhetssalong kan du med start hösten 2019 ge ditt hårsvall en välgörande spabehandling där autenticitet är ledordet.

Med en allt mer medveten kund i fokus vill centralt belägna Salong Oss Hår & Skönhetssalong kunna erbjuda behandlingar som både uppfyller dagens höga miljökrav liksom kravet på det faktiska resultatet, där den naturliga skönheten är målsättningen.

– Vi kommer från och med slutet av oktober 2019 att kunna erbjuda våra kunder en helhetsupplevelse i form av en omfattande spabehandling för håret. Med utgångspunkt från tyska märket Authentic Beauty Concept tar vi hand om alla hårtyper för att genom en så naturlig frisörupplevelse som möjligt plocka fram just den okonstlade skönheten, berättar Jennifer, frisör på Salong Oss.

Jennifer, som har arbetat i frisörbranschen i tio år, har gedigen erfarenhet och kan se att naturliga skönhetsideal har letat sig in i de trendsättande sammanhangen. Detta visar sig i allt från mode- och skönhetsindustrin i stort, men även genom kundernas ökade kunskap och krav på naturliga ingredienser, behandlingar och producentled.

– Här på salongen har vi valt att jobba tillsammans med Authentic Beauty Concept, tack vare deras solistiska perspektiv i allt från själva spabehandlingen till hur deras produkter såsom schampo och balsam både är veganska och benämns som Eco Friendly och Cruelty Free, säger Jennifer.

Under en hårspabehanding, med utgångspunkt i Authentic Beautic Concept, får alla sinnen vara med. Doftljus sprider väldoft under behandlingen och under schamponeringen ges du en avslappnande huvudmassage medan de vattentäta hörlurarna spelar avkopplande toner. Produkterna som används under behandlingen innehåller alla SGI-certifierad guarböna, där fokus ligger på att förbättra hela producentledet från jordbrukarnas utbildning till att stärka kvinnornas roll inom arbetet.

Authentic Beauty Concept bokas under Spaklippning på Salong Oss Hår & Skönhetssalong.