Sportbilsmässan GranTurismo Expo 2015 till Göteborg

Sportbilsmässan GranTurismo intar återigen Eriksbergshallen för ett fullspäckat helgprogram den 14-15 november. För femte året i rad fylls mässhallen till breddan av lyxiga vrålåk. Skandinaviens största sportbilsmässa bjuder bland annat på flera Sverigepremiärer.

Under årets mässa kommer besökarna att kunna beundra imponerande super-sportbilar, Jaguars 80-årsjubileum och ny svenska sportbilsprojekt. Den exklusiva sportbilsmässan har blivit en riktig högtid för bilintresserade, och publiken kommer kunna njuta av allt från nostalgia till motorsport. Bakom arrangemanget står sportbilstidningen GranTurismo, och med förra årets publiksiffror på upp mot 20 000 besökare, både i Stockholm och Göteborg, väntas årets mässa bli ytterligare en succé.

Utöver lyxbilar och tekniskt avancerade projekt, kommer publiken även att bjudas på en exklusiv modevisning som breddar målgruppen hos besökarna. Under mässan kommer dessutom den helt nystartade produktionen av svenska Indigo 3000 att firas. Träffa också personerna bakom flera intressanta produktionsprojekt genom åren, och njut av stämningen i den laddade utställningshallen. Bland de biltillverkare som flaggat för Sverigepremiär finns till exempel Audi, Alfa Romeo och Lamborghini. Svenska stoltheten Koenigsegg, som länge gått i bräschen för förstklassig teknik, kommer givetvis också att finnas på plats.

Tid: Lör kl 10-19, sön kl 10-18
Entré: 190 kr, gratis under 15 år
Biljetter säljs via Ticnet