Pressbild Pressbild

Summerburst planerar festival i september 2021

Förutsatt att Sverige når nivå 4 eller högre i regeringens öppningsplan, planerar Summerburst att genomföra festivalen på Ullevi den 3–4 september. Här är alla klara artister som spelar på Summerburst 2021 i Göteborg.

Om Summerburst kan genomföras i september blir festivalen det första stora svenska evenemanget sedan nedstängningen i mars 2020.

– Vi har förberett och jobbat med planering för evenemang i över ett år med ytor, publikflöden och tekniska lösningar. Trygghet i alla former för våra besökare är vår absoluta prioritet och vi kommer naturligtvis följa de då rådande föreskrifterna. Om läget förändas och festivalen inte skulle kunna gå att genomföra får besökarna självklart överföra sina biljetter till nästa år eller få pengarna tillbaka, säger Anders Boström, festivalgeneral för Summerburst.

10-årsjubileet för festivalen kommer att bjuda på extra allt med världsartister, fyrverkerier, konfettiregn, palmer och glitter. Räkna med två festivaldagar‚ÄĮsprängfyllda av musik och fest som avslutar sommaren.

Artister som spelar på Summerburst 2021:
På Main Stage spelar världsartister som Martin Garrix, DJ Snake, David Guetta, Imanbeck, Morten, A7S, Don Diablo, Will Sparks, Rebecca & Fiona, Broiler och Alok.

På Garden Stage hittas NOTD Live, Juicy M och Fang Sabri. Dessutom tillägnas fredagen åt Sparks Mania – en take over som presenteras av Will Sparks. Här kan man uppleva några av hans personliga favorit-dj:s live, såsom Danny Avila och Mariana Bo.

På scenen Orion Area spelar Hardstyle-akter som Coone, Miss K8, D block S-te-fan, Blastoyz och Tempo Giusto.

Fler artister tillkommer.

Information

  • Datum
    3 sep och 4 sep
  • 3 sep (fredag) Nästa tillfälle