Nu får Göteborg en ny lunchdestination på Vasaplatsen. Brasserie Voyage har nämligen dragit igång med sina veckovisa lunchmenyer, som innehåller rätter inspirerade av Medelhavet.
Brasserie Voyage börjar med lunch på vardagarna. Från och med nu kan gästerna välja mellan en kött- eller fiskrätt, samt klassiker som chèvresallad, sallad niçoise och pasta arrabiata. På lördagarna utökar man lunchmenyn ännu mer och ger den en något större middagskaraktär, med rätter som moules frites, vodkapasta och steak frites.
– Vi vill skapa en lunch som känns både inspirerande och avslappnad. Genom att byta meny varje vecka kan vi följa säsongens råvaror och samtidigt erbjuda gästerna något nytt att upptäcka. Vår ambition är att göra Brasserie Voyage till en naturlig mötesplats på Vasaplatsen, säger köksmästare Stephanie Wettergren.

Under lunchen erbjuds även noga utvalda lunchcocktails och viner för den som vill unna sig en trevlig vinlunch. Givetvis finns det även alkoholfria alternativ innan kaffet kommer in och avrundar.