Foto: Adrián Isidro Foto: Adrián Isidro

Workshop: Sätt konsten i rörelse!

Den här artikeln är ett tips från en läsare.

Du som är 18 år eller äldre är välkommen till en tredagarsworkshop med inspiration från Dance Remainings medverkan i sommarens utställning (på) gränsen. En av konstnärerna medverkar under första dagen.

Under tre dagar kommer vi tillsammans utforska skillnader och likheter mellan olika sätt att kommunicera. Vi provar performancekonstens form och metod genom dans, rörelse samt ceremoniella ritualer för att uttrycka tankar och åsikter kring utställningens tematik. Under workshopen utforskas även Max Ockborns människoliknande skulpturer, verk som ställer frågor kring identitet, livet och människans sätt att kommunicera. Inga förkunskaper krävs. Vi bjuder på fika.

Om Dance Remainings
Dance Remainings är en duo som grundades 2017 och har sin bas i Göteborg. Duon är ett samarbete mellan dansarna och performencekonstnärerna Jonny Berg från Sverige och Sebastian Ruiz Bartilson från Chile. De intresserar sig för dialogerna mellan ritualer, samtida performance och dans och arbetar både med aktivt publikdeltagande och scenuppträdanden. 

Anmälan: mejla namn och kontaktuppgifter till: [email protected].

Information
Visa på karta
  • Period
  • 2 juli (tisdag) Nästa tillfälle
Tid
13–16
Pris
500 kr, 350 kr för medlemmar i Röda Sten kulturförening