Här kan du spela biljard i Göteborg

En klassiker som står sig år ut och år in – att spela biljard är ett nöje som passar de flesta, vilken nivå man än befinner sig på, proffs som glad amatör. Det funkar lika bra för allvarliga turneringar som för de som helst bara umgås runt biljardbordet. Spela biljard i Göteborg kan man göra på diverse ställen runtom i stan, på barer och restauranger men också i klassiska biljardhallar. Ta med din dejt, gör en rolig aktivitet med kompisarna eller lägg grunden för en trevlig after work med kollegorna. Här är guiden för dig som vill spela biljard i Göteborg.

Backa Bowling & Restaurang

Importgatan 2, Hisingen

Modern anläggning med allt möjligt

På Backa Bowling finns det gott om saker att göra för folk i alla åldrar. Denna moderna anläggning erbjuder biljard, bowling, shuffleboard, arkadspel och en restaurang i anslutning till Stigs Center. Här kan man umgås och aktivera sig tillsammans med vänner, familj och kollegor. I restaurangen serveras bland annat stenugnsbakade pizzor, hamburgare och sallader och i baren hittas drycker.

Biljardpalatset

Ekelundsgatan 9 - 11, Centrum

Biljard och brasserie

Det anrika Biljarpalatset har funnits sedan 1984. Här kan man välja bland 30 biljardbord och vill man ha variation kan man gå över till shuffleboard efteråt. I brasseriet serveras en säsongsbetonad meny med klassiskt franska rätter och ett stort utbud av öl och vin i en avslappad miljö.

Gokartcentralen

Bergslagsgatan 6, Centrum/Gullbergsvass

Med biljard on the side

Med den tekniskt avancerade och därtill största inomhusbanan i Sverige är detta gokart-ställe omtyckt av både företag på kick off, kompisgäng och familjer. Men under samma tak kan du även utmana kollegorna eller kompisarna i biljard eller shuffleboard. Vill man prova på flera saker kan man sätta ihop en 3- eller 5-kamp.

Kville Biljard

Kvilletorget 2, Hisingen

Mat, dryck och lek

Lika mycket restaurang som nöjespark – nästan. Till Kville Biljard kommer du för att umgås, äta och dricka gott samtidigt som du och sitt sällskap kan göra något kul ihop. En omgång biljard passar de flesta, vare sig du spelar med kollegorna, vännerna eller familj. Här kan man inte boka, men baren och restaurangen är som gjord för att ladda upp i om man behöver vänta på sin tur.